Menu

Als u de accountinstellingen van Amazon moet wijzigen, moet u de stappen volgen die in deze inhoud worden vermeld. Hier krijgt u de directe manier om de instellingen van uw respectieve Amazon-account te wijzigen. Dus ga je gang en neem direct contact op met Amazon Klantenservice Telefoonnummer als je problemen ondervindt bij het volgen van de stappen die in dit artikel worden genoemd.

Volg de onderstaande stappen om de accountinstellingen te wijzigen:

  • U moet in de eerste plaats naar inloggen en beveiliging gaan in uw respectieve Amazon-account.
  • Daarna moet u de naam van de gebruiker en het wachtwoord opschrijven en vervolgens naar de aanmeldingsoptie gaan, waarna deze naar een nieuwe pagina wordt geleid.
  • U wordt aangeraden om vervolgens te verhuizen en te controleren op een e-mailmelding die naar het geregistreerde mobiele nummer wordt verzonden.
  • U bent verplicht om op de link te klikken om goed te keuren of af te wijzen.
  • Nu moet u teruggaan naar de Amazon-pagina en vervolgens onmiddellijk de bewerkingsoptie kiezen.
  • Ten slotte wordt u aangeraden om de stappen op het scherm te volgen en vervolgens onmiddellijk de wijzigingen daar op te slaan en na voltooiing naar de optie Gereed daar te gaan.
Dus, na het volgen van de bovenstaande stappen, kunt u direct de accountinstellingen van uw Amazon-account wijzigen. In geval van problemen moet u Bellen Amazon Klantenservice bellen en vervolgens het team informeren over de problemen die zich voordoen in uw respectieve Amazon-account. De experts van Amazon zijn goed opgeleid; ze zullen al uw problemen in een mum van tijd oplossen, dus verspil geen tijd meer en bereik het team nu meteen.

Je kunt ook de officiële website van Amazon bezoeken en vervolgens bepaalde blogs doornemen die verband houden met de problemen op Amazon. Dus, zonder er ook maar over na te denken, wordt u aangeraden contact op te nemen met de experts van Amazon voor de beste oplossing en begeleiding

Lees ook deze blog: ​Hoe verwijderde foto's van Amazon-foto's te herstellen?

Go Back

Post a Comment
Created using the new Bravenet Siteblocks builder. (Report Abuse)